Ανακαλύψτε την μοναδική Πάρο!

Καλώς Ήρθατε στον Ξενώνα Περδικούλη

Το Νησί της Πάρου

Η Πάρος είναι μια υπέροχη ελληνική νήσος που βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες, το κρυσταλλικό νερό και τα όμορφα χωριά. Ως νησί, η Πάρος προσφέρει ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων για τους τουρίστες να απολαύσουν, από την κολύμβηση και το ηλιοθεραπεία έως την εξερεύνηση αρχαίων αρχαιολογικών χώρων και την ανταπόκριση στην παραδοσιακή ελληνική πολιτισμό.

Η Πάρος είναι μια υπέροχη ελληνική νήσος που προσφέρει κάτι για κάθε επισκέπτη. Με τις απίστευτες παραλίες, τα χαρακτηριστικά χωριά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, είναι το ιδανικό νησί για ξεκούραστες διακοπές ή μία περιπέτεια γεμάτη δραστηριότητες.Ο ξενώνα Περδικούλη είναι ο ιδανικός προορισμός για να μείνετε ενώ αναζητάτε όλα όσα προσφέρει αυτό το υπέροχο νησί, ιδίως στο χωριό Αλυκή.

Κάντε Κράτηση

Το χωριό Αλυκή, που βρίσκεται στη νότια ακτή της Πάρου, είναι ένα κρυμμένο στολίδι που προσφέρει στους επισκέπτες μια πραγματική γεύση της παραδοσιακής ελληνικής ζωής του χωριού. Αυτό το γοητευτικό μικρό χωριό είναι γνωστό για τη γαλήνια και χαλαρή του ατμόσφαιρα, καθώς και για το γραφικό του τοπίο στο Αιγαίο Πέλαγος.

Αν αναζητάτε μια άνετη και οικονομικά προσιτή διαμονή στην Πάρο, ο ξενώνας μας στην Αλυκή είναι η τέλεια επιλογή. Ο ξενώνας μας, που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού, προσφέρει στους επισκέπτες μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μια τέλεια βάση για να εξερευνήσουν το υπόλοιπο νησί.

Επικοινωνήστε μαζί μας