Ξενώνας Περδικούλη – COVID 19

Τον τελευταίο χρόνο, ο κόσμος έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα πρωτοφανή γεγονός. Για καιρό τώρα ζούμε στην πραγματικότητα του Covid-19. Αλλά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προσπαθούμε να ευημερούμε. Στην οικογένεια του Ξενώνα Περδικούλη έχουμε ως κύρια πρωτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των καλεσμένων μας. Παίρνουμε περισσότερα από τα απαραίτητα μέτρα για να σας κρατήσουμε ασφαλείς. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές πολύ καλές συμβουλές για να είστε ασφαλείς. Προτείνουμε να διαβάσετε με προσοχή.

Κατά την παραμονή σας στον Ξενώνα Περδικούλη

Προσπαθούμε να μειώσουμε την συμφόρηση σε όλα τα σημεία του ξενώνα μας. Χρειάζεται όλοι μας να ακολουθούμε τους προτεινόμενους κανόνες. Κρατάμε τις αποστάσεις – τουλάχιστον 2 μέτρα. Πλένουμε τα χέρια μας τακτικά και χρησιμοποιούμε απολυμαντικό το οποίο έχουμε τοποθετήσει σε διάφορους χώρους του ξενώνα. Προσπαθήστε να φοράτε όσο περισσότερο γίνεται την μάσκα σας. Καταλαβαίνουμε πως είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αλλά είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνουμε ασφαλείς!

Πολιτική Καθαριότητας Ξενώνα Περδικούλη

Για την ασφάλεια όλων μας, διασφαλίζουμε ότι όλα τα δωμάτια έχουν απολυμανθεί σωστά! Όλες οι επιφάνειες περνούνται με καυτό ατμό και όλες οι λαβές απολυμαίνονται. Το προσωπικό μας φορά μάσκες και γάντια κατά τον καθαρισμό του δωματίου σας για μέγιστη ασφάλεια! Το πλύσιμο των σεντονιών και των πετσετών γίνεται από εμάς, διασφαλίζοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε κάθε βήμα.

Paros Alyki - Ξενώνας Περδικούλη

Τι συμβαίνει εάν υπάρξει κρούσμα Covid-19 στον Ξενώνα μας;


Στην απίθανη περίπτωση κρούσματος covid-19 στον ξενώνα μας, είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που παρέχει το ελληνικό κράτος. Όλοι οι επισκέπτες μας θα ενημερωθούν και θα κάνουν τεστ! Το κρούσμα covid-19 θα τεθεί σε καραντίνα και θα εξυπηρετηθεί με μέγιστη ασφάλεια μόνο από ένα άτομο του προσωπικού έως ότου το άτομο μπορεί να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας. Όλα θα απολυμαίνονται τακτικά.

Πρέπει να ανησυχώ αν επισκεφτώ την Πάρο;

Η Πάρος, και ειδικά η Αλυκή, είναι πολύ ασφαλή. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020 υπήρξαν μόνο μερικές περιπτώσεις covid-19 και μόνο με ήπια συμπτώματα. Παρ ‘όλα αυτά, ο Δήμος Πάρου έδρασε γρήγορα και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του νησιού.

Το πλοίο για την Πάρο


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με το πλοίο, θα πρέπει να φοράτε μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια. Τα πλοία ταξιδεύουν στο 80% της χωρητικότητας. Κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση, πρέπει να διατηρήσετε την ελάχιστη απόσταση των 2 μέτρων. Παρακαλώ, ακολουθήστε πάντα τις οδηγίες και ακούστε το πλήρωμα! Διαβάστε εδώ τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα και οδηγίες!


Ο Ξενώνας Πέρδικουλι σας εύχεται μια υπέροχη διαμονή και να είστε ασφαλείς! Είμαστε πάντα δίπλα σας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!