Ανακαλύψτε την μοναδική Πάρο!

Καλώς Ήρθατε στον Ξενώνα Περδικούλη

Το Νησί της Πάρου

Η Πάρος είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών της Ελλάδας. Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες, να περπατήσουν στα μαγευτικά σοκάκια και να απολάυσουν παραδοσιακό κυκλαδίτικο φαγητό. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Παροικιά, στην δυτική ακτή, μία κοσμοπολίτικη κυκλαδίτικη πολιτεία. Δεύτερη σε μέγεθος, η Νάουσα, το κοσμικό ψαροχώρι, ένα από τα πιο όμορφα λιμανάκια στο Αιγαίο. Πολύ σημαντικά για την Πάρο είναι και τα ολοζώντανα, γραφικά χωριά της. Τα μεγαλύτερα χωριά είναι οι Λεύκες, τα Μάρμαρα, ο Πρόδρομος, ο Κώστος, η Μάρπησσα, το Πίσω Λιβάδι, ο Δρυός και η Αλυκή.

Θεματοφύλακες της ιστορίας της Πάρου είναι τα διάσπαρτα ερειπωμένα από τον χρόνο κτίρια (ιερά του Δωδεκάθεου, εκκλησίες των πρώτων χριστιανικών χρόνων, μοναστήρια με οχυρωματική μορφή) που θαυμάζει ο επισκέπτης σε κάθε του βήμα. Όμως η πραγματική ομορφιά της Πάρου είναι αυτή που συναντά στην ψυχή των ανθρώπων της. Άνθρωποι, απλοί, δημιουργικοί, ζεστοί, φιλόξενοι, με έμφυτο τον σεβασμό και την αγάπη για τον συνάνθρωπό τους. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεπτούν τις τοπικές παραδοσιακές ταβέρνες, τα μικρά μαγαζάκια, που ξεπετιούνται σε κάθε γωνιά του νησιού, αλλά και να απολαύσουν την νυχτερινή ζωή της Πάρου.

Guesthouse Perdikouli Garden - Ξενώνας Περδικούλη
Paros Perdikouli hotel relax

Κάντε Κράτηση

Όραμά μας είναι να προσφέρουμαι στους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Απολαμβάνουμε πολύ να γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους από όλο τον κόμσο. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να απολαύσετε την μαγευτική Πάρο.

Με το να κάνετε απευθείας κράτηση εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή τιμή και απολαμβάνετε όλα τα προνόμοια που προσφέρουμε. Μπορείτε να κλείσετε μέσω του site, να μας τηλεφωνήσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Facebook ή Instagram. Κάντε την κράτησή σας τώρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας